Ηealthy Ageing / Μεγαλώνοντας με Υγεία

Η Nutramins πρωτοπορεί εισάγοντας στην Ελλάδα την έννοια του Healthy Ageing! Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο σύγχρονος υπέρ-απαιτητικός τρόπος ζωής επιβαρύνει την υγεία μας, «γερνώντας» τον ανθρώπινο οργανισμό με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς από ότι στο παρελθόν. Η Nutramins λαμβάνοντας υπόψη τα ευρήματα εξειδικευμένων επιδημιολογικών μελετών που καταδεικνύουν ότι η επίδραση και τα αποτελέσματα της γήρανσης μπορούν να μειωθούν ή και να καθυστερήσουν εάν ακολουθούμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής δημιούργησε μια νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που υποστηρίζουν την υγιή διαδικασία της γήρανσης ενώ παράλληλα «εξοπλίζουν» τον οργανισμό βοηθώντας τον να διατηρεί τη ζωντάνια του σε όλες τις ηλικίες.

Πώς να το επιτύχετε

Προλαμβάνοντας τη γήρανση

Η γήρανση είναι μια καθόλα φυσιολογική αλλά …αναπόφευκτη διαδικασία του οργανισμού που συμβαίνει σε όλους μας. Στην πραγματικότητα η γήρανση ξεκινάει πολύ πιο νωρίς από την εποχή που αντιλαμβανόμαστε τα πρώτα εμφανή σημάδια π.χ.  λευκά μαλλιά,  δυσκολία στη κίνηση, πόνοι στις αρθρώσεις κ.α. Παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης ή καθυστέρησης της γήρανσης. Όπως και με όλα τα ζητήματα υγείας, έτσι και με τη γήρανση η καλύτερη θεραπεία είναι η… πρόληψη!

Ισορροπημένη ζωή: Αρωγός… νεότητας

Ακολουθώντας μια σωστή, υγιεινή ζωή που περιλαμβάνει άσκηση, καλή διατροφή και φυσικά αποφεύγοντας τις καταχρήσεις, βοηθάμε τον οργανισμό μας να διατηρήσει τις δυνάμεις και  τη νεανικότητα του για περισσότερα χρόνια.

Διατροφή: λύση-κλειδί και για τη γήρανση!

Διαμορφώνοντας κατάλληλα τη διατροφή μας και με τη βοήθεια επιλεγμένων ειδικά για τον οργανισμό μας συμπληρωμάτων διατροφής, μπορούμε να προλάβουμε όλες εκείνες τις αιτίες που προκαλούν την κυτταρική γήρανση.

Γι’  αυτό επιλέγουμε τροφές ή συμπληρώματα διατροφής που:

  • Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά
  • Ρυθµίζουν την LDL, τη χοληστερόλη και την αρτηριακή πίεση
  • Ρυθµίζουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίµα

Συμπληρώματα διατροφής. Πότε είναι αποτελεσματικά;

Η αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων διατροφής συνδέεται άμεσα με την ποιότητα των συστατικών που περιέχουν. Η Nutramins, χρησιμοποιώντας Επώνυμα Συστατικά εξασφαλίζει στους καταναλωτές σταθερή ποιότητα και το maximum της απόδοσης των συμπληρωμάτων διατροφής.

Τα οφέλη για την υγεία που σχετίζονται µε τα συστατικά του προϊόντος εξαρτώνται από την ποσότητα και την ποιότητα των βιοενεργών συστατικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την ημερήσια δόση του συμπληρώματος. Τα οφέλη στην υγεία που προσφέρουν πολλά  από τα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχονται στα συμπληρώματα έχουν ελεγχθεί και αξιολογηθεί μέσω κλινικών μελετών.

Σημεία Πώλησης NUTRAMINS