Νutramins: Live well, grow better.

«Ζήσε καλά, μεγάλωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!».

Αυτή η απλή πρόταση, συνοψίζει τη φιλοσοφία της εταιρείας Nutramins.

Μιας νέας εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής που έχει ως στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής αλλά και την υγεία του ανθρώπου.

Πως το επιτυγχάνει αυτό;

Συνεργαζόμενη αποκλειστικά με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φυσικών Επώνυμων Συστατικών (Branded Ingredients) στον κόσμο.

Διαθέτοντας επιστημονική ομάδα με πολυετή πείρα και τεχνογνωσία στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής που εγγυάται την ποιότητα των φυσικών συστατικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των συμπληρωμάτων.

Ελέγχοντας ότι όλα τα φυσικά Επώνυμα Συστατικά υποστηρίζονται από κλινικές μελέτες που διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα και ποιότητα τους.

Εφαρμόζοντας αυστηρά τις προδιαγραφές Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP), για να διασφαλίσει στους καταναλωτές ότι η σύνθεση και ασφάλεια του προϊόντος είναι απόλυτα εγγυημένες.

manos

Δρ. Εμμανουήλ Αποστολίδης

Διευθυντής Έρευνας, Ανάπτυξης και Ποιότητας

Γνωρίστε τον Dr. Αποστολίδη

 

Ο Δρ. Εμμανουήλ Αποστολίδης διαθέτει πολυετή ακαδημαϊκή και ερευνητική πορεία στον τομέα της Χημείας και της Επιστήμης των Τροφίμων. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (PhD) στη Βιοχημεία Τροφίμων και πτυχίου Master of Sciences στη Μικροβιολογία Τροφίμων.

Η εξειδίκευση του αφορά στην αξιολόγηση φυσικών προϊόντων για την παρασκευή τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής που βοηθούν στην πρόληψη ασθενειών.

Έχει πάνω από 50 δημοσιεύσεις άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά αξιολογούμενα από ομότιμους κριτές, 48 ανακοινώσεις και 11 ομιλίες σε διεθνή συνέδρια.

Αυτή τη στιγμή είναι Διευθυντής Έρευνας, Ανάπτυξης και Ποιότητας και συνιδρυτής της Nutramins P.C., Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας και Επιστήμης των Τροφίμων στο Framingham State University της Μασαχουσέτης, Η.Π.Α., Διευθυντής του Επιστημονικού Συμβουλίου της Kunpoong Bio Co. Ktd (Seoul, Korea) εταιρείας που παράγει Επώνυμα Συστατικά για τη διαχείριση του Μεταβολικού Συνδρόμου και Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης  στην Little Rhody Green(Warren, RI, USA) που αναπτύσσει φιλικές στο περιβάλλον τεχνολογίες για τη διαχείριση αγροτικών αποβλήτων.

Σημεία Πώλησης NUTRAMINS